Hirdetés

Arma Eau De Combat - illatozz, akár a reggeli napalm

|

A Bohemia Interactive szeretné olyan közel hozni hozzátok a valódi háború hangulatát, amennyire csak lehetséges. Bemutattak egy új parfümöt a tökéletes élményhez.

Hirdetés

Az "Arma" Eau De Combat a Bohemia Interactive legfrissebb terméke. Egy parfümről van szó, aminek köszönhetően a bőrödön hordhatod a csatatér aromáját. Ezzel tökéletessé válik a háborús szimuláció.

A csatatér poros, véres, izzadságszagát már egy apró mozdulattal magadra fújhatod majd. Sajnos egyelőre azt sem tudjuk, hogy miből készült a formula, de nem is szeretnénk kitalálni. Sem megjelenési dátumot, sem árat nem közölt velünk a Bohemia, de biztosan prémium termékről van szó, hiszen a hivatalos weboldalon már mind egy szálig elfogyott.

Ez a második alkalom egyébként, hogy én kaptam a parfüm hírt. Valamit üzenni próbálnak a kollégák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)