Hirdetés

ArmA II - Demó!

|

Háborús veteránok figyelem! Tölthető az ArmA II demója!

Hirdetés

A harci szimulátorok ádáz küzdelmének legújabb egysége, az ArmA 2 már a boltok polcain várja a kadétokat továbbképzésre. Viszont akik nem akarnak zsákbamacskát venni, azok eddig csak az online tesztek úgy ahogy helytálló tapasztalatait vehette alapul. Pontosan ezért jött jókor az ArmA 2 demó!

A múlt homályába vesző, kibogozhatatlan jogi törésvonalak mentén felbomlott Codemasters-Bohemia Interactive házasságból úgy tűnik, hogy mi járunk a legjobban. Hiszen mindkét gárda igyekszik a maga módján magához csábítani a tökéletes háborús szimulátorokért epekedő játékosokat. A súlyos nemzetközi konfliktus legújabb fejleménye, hogy előzetes kipróbálására már tölthető az ArmA 2 játszható demója. És ez parancs volt katona!

Idővel bővülő lista:

FilePlanet

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)