Hirdetés

ArmA II - Készül az első kiegészítő

|

A Bohemia nem ül a babérjain, és már gőzerővel készítik az első ArmA II kiegészítőt.

Hirdetés

Az ArmA II szinte még meleg, de a Bohemia is ismeri a mondást, miszerint a vasat addig kell ütni, amíg meleg. Ők pedig ütik is vadul. Az ArmA II foltozások mellett marad idejük egy kiegészítő lemezre is, amelyhez nem is kell majd az ArmA II.

Az Operation Arrowhead, az ArmA II eseményei után hátom évvel játszódik. Ezúttal Közép-Ázsia a helyszín, ahol ismét felforrósodik a helyzet. A hősies amcsi katonák persze érkeznek ezerrel, rendet rakni, és megőrizni a békét. Ismét lehetünk gyalogos bakától kezdve vadászgép pilótáig minden, és teljesen új környezetben kell bizonyítanunk. Megjelenési dátum egyelőre nincs, és a Bohemia nem hanyagolja az ArmA II rajongókat sem - azaz további javítások várhatók. Két egész kép is érkezett, tessék megnézni alant.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)