Hirdetés

Arma III - megvan a megjelenési dátum

|

A Bohemia Interactive megerősítette az Arma 3 megjelenési dátumát. Már nem kell sokat várni.

Hirdetés

A héten a Bohemia bejelentette, hogy az Arma 3 megjelenése utána a kampányt három ingyenes DLC-ben kapjuk majd meg. "Rendben" - vonta meg a vállát az összes játékos, "de mikor is lesz az a megjelenés"?

Az Arma 3 béta jelenleg is teljes gőzzel pörög, ráadásul egy nagyon pofás kis játékot ígér - legalábbis a kiadott kedvcsináló videókból és a tesztben résztvevő játékosok beszámolóiból erre következtethetünk. Az Arma 3 megjelenési dátuma világszerte szeptember 12 lesz és ezután a Bohemia három teljesen ingyenes kiegészítőben adja majd oda a játékosoknak a taktikai lövölde kampányát. Egyelőre arról nem nyilatkoztak, hogy ezt pontosan milyen időközönként kívánják megtenni.

 

A Bohemia azt is bejelentette, hogy augusztus 10-én, a megjelenésig való visszaszámlálást elindítandó egy élő Twitch.tv streamben betekintést enged az Arma 3-as kulisszák mögé. Az adás előreláthatóan legalább egy órát tart majd.

Ti várjátok már az Arma 3-at? Játszottatok a bétával?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)