Hirdetés

Armed Assault Gold Edition érkezik

|

A cseh játékfejlesztők már több, klasszikus státuszba emelkedett alkotással ajándékozták meg a játékosokat.

Hirdetés

A többségnek jó eséllyel az Illusion Softworks Mafiája juthat eszébe, ám legalább ekkora elismerés övezi a Bohemia Interactive Operation Flashpointját. A csehek játéka oly összetett és élethű szimulációnak bizonyult, hogy némi módosítás után az Egyesült Államok hadserege is kiképzés során használatos programjai közé emelte.
Miután az Operation Flashpoint jogai a jelenleg a folytatáson dolgozó Codemasters tulajdonában vannak, így a csehek más néven, de elkészítették sikerjátékuk spirituális örökösét. Az Armed Assault már egy kiegészítő lemezt is magáénak tudhat (Queen's Gambit).
Az Atari bejelentette, hogy az alapjáték, s a kiegészítő egy Gold kiadás keretében együtt lesz megvásárolható bolti és digitális úton.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)