Hirdetés

Armello - új kiegészítőt kap az egyik legjobb virtuális társasjáték

|

Az egyik legkirályabb virtuális társasjáték, az Armello új tartalmi csomaggal bővül. Új hősök, tárgyak és küldetések, mutatjuk nektek a részleteket.

Hirdetés

A League of Geeks által fejlesztett Armello az egyik legjobb digitális társas, amihez valaha szerencsénk volt. Az állatos mesékre emlékeztető, ugyanakkor erősen Trónok Harca stílusú játék elvarázsolt minket, így örülünk minden extra tartalomnak.

A mostani DLC a második a letölthető csomagok listájában, de a The Bandit Clan jelentősen komolyabb az előző Usurpers csomagnál. Az új kiegészítővel 4 új hőst, 50 Bandit küldetést, Bandit kockákat, egy új Bandit gyűrűt és rengeteg apróságot kapunk.

A csomag most jelent meg PC-re, aminek örömére egy animációs Launch trailert is kaptunk:

A The Bandit Clan-t 10 euróért vásárolhatjátok meg PC-re, későbbiekben pedig Xbox One-ra és PlayStation 4-re is befut majd. Megérdemli a figyelmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)