Hirdetés

Armikrog gameplay - nézd, milyen zseniális lesz a játék!

|

A PAX East 2015 alatt az Armikrog játékmenetéből is vetítettek pár percet, ezt nézhetjük most meg felvételről. A Neverhood alkotói hozzák a formájukat.

Hirdetés

Egy pillanatig sem kételkedtünk abban, hogy Doug TenNapel és csapata jó munkát végez az Armikroggal, és legalább annyira bennünk marad majd a játék minden pillanata, mint az a Neverhood esetében volt. A PAX East 2015-ön ez is megerősítést nyert.

Az, hogy mindent stop-motion technikával rögztettek, már alapjában véve lenyűgöző, de hogy Tommynaut mellett a vak (legalábbis hivatalosan, egyébként inkább színvak) űrkutyát, Beak-Beaket is irányíthatjuk, még izgalmasabbá teszi az egészet. Lévén Beakynek nincs kinyitható mellkasa, ő egész egyszerűen lenyeli, amit magával akar vinni, majd úgy adja oda Tommynak, hogy... nos, kihányja. Az Armikrog láthatóan tele van újításokkal, nagyon izgatottan várjuk továbbra is, hogy elkészüljön végre.

Az Armikrog megjelenés dátuma még nem ismert, de hamarosan ezt is bejelentik. Biztosak lehettek benne, hogy lesz GameStart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)