Hirdetés

TGS 2016 - már készül a következő Amored Core

|

A From Software elnöke hatalmas bejelentéssel lepte meg az Armored Core széria kedvelőit, ugyanis a Tokyo Game Show 2016-on elismerte, hogy már folyamatban van a folytatás.

Hirdetés

Már 2014-ben azzal kecsegtettek a From Software elnökének szavai, hogy visszanyúlhatnak a klasszikusaikhoz, mint amilyen az Amored Core franchise is, azóta pedig többször is felmerült az a lehetőség, hogy kapunk egy új részt. Ez már nem szóbeszéd többé. 

A Tokyo Game Show 2016 alkalmával a DualShockers elbeszélgetett a stúdió vezetőjével, Hidetaka Miyazakival, aki megerősítette, hogy jelenleg is készül náluk a következő Armored Core epizód, így a széria és a mechás játékok kedvelői elégedettek lehetnek. Az már kevésbé örömteli hír, hogy Miyazaki semmi mást nem osztott meg a projekttel kapcsolatban, így azt sem tudjuk, milyen platformokon játszhatjuk majd az új Amored Core-t. 

A legutóbbi rész a 2013-as Armored Core: Verdict Day volt, mely PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra mutatkozott be a Bandai Namco kiadásában, így nem ördögtől való gondolat, hogy az új rész már a jelenlegi generációs masinákra (és talán PC-re) jöhet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)