Hirdetés

Armored Warfare - az Obsidian is tankcsatázni akar

|

Az Obsidian Entertainment egy tankos MMO-val borzolta a kedélyeket az idei GDC-n. Elfér még egy versenyző a World of Tanks mellett?

Hirdetés

A Fallout: New Vegas és a South Park: The Stick of Truth fejlesztői egy új IP-t húztak elő a kalapból a GDC tegnapi napján. A World of Tanks farvizén érkező MMO mindenben többet akar nyújtani, kérdés, sikerül-e neki.

Az egyébként free to play játék motorházteteje alatt CryEngine duruzsol, így teljesen valósághű és rombolható környezetben harcolhatunk majd. Az elsősorban modern páncélosokat felvonultató Armored Warfare-ben több mint 100 különböző járművel találkozhatunk, amelyeket javítgathatunk, fejlesztgethetünk a játék során.

Játékmódok terén nem csak az egyszerű TDM-mel találkozunk, hanem kooperatív kampány és rengeteg különböző PVP játékmód is vár minket. A fejlesztők az ígérik, folyamatosan szállítják majd a frissítéseket, amelyek új pályákkal, játékmódokkal, járművekkel bővítik a lehetőségeinket.

A bétára már regisztrálhattok a játék weboldalánNektek hogy tetszik, kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)