Hirdetés

Ingyenes, offline demót kapott az ARMS

|

A spagettikarokkal felszerelt karakterekkel teli verekedős játékot már bármikor kipróbálhatjuk.

Hirdetés

Az ARMS nem a Nintendo Switch legsikeresebb címe, de ennek nem feltétlenül maga a játék az oka. A verekedős cucc kifejezetten szórakoztató online meccsek vagy baráti összeröffenések alatt, viszont ki kell próbálni ahhoz, hogy megszeressük.

Hirdetés

A Nintendo végre maga is rájött erre, így a Testpunch alkalmak után végre kiadott egy rendes, mindig elérhető, offline demót, amivel kipróbálhatjuk a spagettiboxolást vásárlás előtt.

A demóban 5 karakterrel (Master Mummy, Ninjara, Ribbon Girl, Spring Man and Twintelle) verekedhetünk és bunyózhattok a gép vagy 1 emberi ellenfél ellen helyi multiban (online multi nem elérhető a demóban).

A letöltéséhez nincs más dolgotok, mint rátapicskolni az eShop ikonjára, kikeresni az ARMS-ot, és rákattintani a Download Demo opcióra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)