Hirdetés

Arms - nagyot üt az első frissítés

|

Az 1.1-es javítás olyan extrákkal dobja fel a játékot, mint a megfigyelő mód és a LAN-lehetőség.

Hirdetés

Az Arms egy meglehetősen szórakoztató verekedős cím lett, egy újabb induló Nintendo IP, amiből aztán több is válhat. Vannak hiányosságai, amik könnyen pótolhatóak, ahogy azt a mostani patchből is láthatjuk.

A játékosok egy vezetékes adapter segítségével direkt kapcsolatban is játszhatnak már egymással, így teljesen kizárják a lag lehetőségét. A kérdés már csak az, hogy akkor így mire fogják majd a vereséget. Ez nagyon sokat segíthet majd versenyek szervezésében.

Néhány elírás- és bugjavítást leszámítva még az Arena mód fért bele a javításba. Ebben a módban míg két játékos játszik, további kettő megfigyelőként lehet jelen, és könnyen beszállhatnak valaki helyére, ha egy mérkőzés véget ér.

A Nintendo hosszútávra tervez az Arms kapcsán. Rengeteg frissítést és ingyenes tartalmat ígérnek, például új karaktereket is. A következő csomaggal már a fenti, E3-as videón látott Max Brass-t is megkapjuk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)