Hirdetés

Arms tesztek - talált a Nintendo jobb horga?

|

Lejárt a tesztek embargója a Switch egyik újdonsága, az Arms kapcsán, így megtudhatjuk, hogy a Nintendo újabb sikercíméről, vagy csak egy hóbortos mellényúlásról van-e szó.

Hirdetés

Ugyan a The Legend of Zelda: Breath of the Wild miatt már a rajtkor sokkal jobban állt, ha nem szeretne a Wii U sorsára jutni, a Switchnek minél több kiváló játékra van szüksége. A Nintendo ennek érdekében bevet néhány újdonságot is a megszokott szériák mellett, így például a jövő héten érkezik az Arms is. A nemzetközi sajtó pedig már ma elmondhatta, hogy tetszett nekik az őrült bokszjáték.

A legtöbb kritika megemlíti, hogy a könnyen elsajátítható harcrendszernek azért bőven akad stratégiai mélysége, de a játékbeli tennivalók tekintetében nem áll a legjobban az Arms. A játékot jelenleg egyelőre a multis módok (akár online, akár offline) viszik el a hátukon, de az ingyenes DLC-k több változatosságot hozhatnak majd. Az irányítás ugyan látszólag megfelelően működik mozgásérzékeléssel és anélkül is, akadt egy olyan kritikus, akinek gondjai akadtak vele. Ahogy a lejjebbi pontszámok mutatják, az Arms egyelőre nem tűnik a verekedős műfajt átformáló klasszikusnak, de kétségkívül kiváló szórakozás. Így számszerűsítették értékeléseiket a külföldi kollégák:

Destructoid - 7/10
DualShockers - 8/10
Eurogamer - ajánlott
IGN - 8/10
GameInformer - 8,25/10
GameSpot - 7/10
GamesRadar+ - 4,5/5
Polygon - 8/10
Videogamer - 5/10

Ti tervezitek az Arms beszerzését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)