Hirdetés

Army of Two előzetes

|

A hadviselés alapszabálya, hogy még a legjobb, legtehetségesebb katona sem dolgozik egyedül, s az Army of Two-ban is kapunk magunk mellé egy kiváló társat.

Hirdetés

Az Electronic Arts nem szeret széllel szemben vitorlázni, ezt mindig is tudtuk az óriáskiadóról. Miközben manapság egyre nagyobb teret nyernek a játékok multiplayer módjai, ők is úgy érezték, hogy eljött az idő kihasítani egy szeletet a piacból. Az Army of Two egyszerre lesz Kane & Lynch és Battlefield utánérzés: kétfős csapatunkkal akár a kampányt is letolhatjuk kooperatív módban, egy barátunkkal vállvetve, majd az így összeszokott team szembenézhet az igazi kihívással, az élő ellenfelekkel vívott online csatákban.

Army of Two - 6. kp Army of Two - 7. kp

Fizess, s a világ veled nevet
Az Army of Two sztori főszereplője két mindenre elszánt szabadságharcos - zsoldoskatona (észrevettétek, milyen divatos lett ez manapság?): Salem és Rios, a két sok-sok csatát megélt veterán mindig annak ajánlja fel szolgálatait, aki a legtöbbet hajlandó fizetni értük. A mai, háborúktól és politikai mesterkedésektől fuldokló világ igazán tökéletes terep számukra, ami egyúttal azt is garantálja, hogy a játékban nem lesz hiba a változatossággal. Irán, Afganisztán, Kína, az Egyesült Államok - csak néhány helyszín a diadalmenetből. A történet során egyébként hat nagyobb területen fordulunk meg, ezek pedig összesen negyven pályára oszlanak. A missziók nem épülnek szorosan egymásra, időnként azonban mesterkedésünk hatással lehet a későbbi helyszínekre: Kínában például rendkívül fontos feladatunk egy erősen védett zsilipkapu megnyitása, mert csak így juthatunk tovább a fő célunk felé.

Army of Two - 8. kp Army of Two - 9. kp

Párosan szép az élet
A küldetések során hatalmas szükségünk lesz társunk segítségére, a fejlesztők ígérete szerint az MI legalább olyan jól fog teljesíteni, mintha kooperatív módban játszanánk vérprofi pajtásunkkal. A sikerhez elengedhetetlen mozdulatok, taktikák nagy része két embert kíván. Míg társunk tűz alatt tartja az ellenséget, mi sebtében fedezékbe rohanunk, majd biztosítjuk számára a biztonságos átkelést a nyílt terepen, s végül közös erővel átmászunk az előttünk tornyosuló falon, hogy hátba kaphassuk a mit sem sejtő katonákat. Az ehhez hasonló műveletek mellett sok múlik a fegyverzet megosztásán is, általában az a célszerű, ha egyik emberünk nehéztüzért játszik, miközben a másik távolról fedezi őt. Speciális szituációkban persze ennél ravaszabb húzásokra is szükség lesz, de szerencsére abban biztosak lehetünk, hogy a nagyjából 30 fegyvertípus, valamint a különféle fejlesztések és kiegészítők között mindig megtaláljuk a nekünk kellő alkalmatosságot (egyszerre egyébként egy elsődleges és másodlagos fegyót, valamint egy extra kütyüt tarthatunk magunknál).
Habár egyértelmű, hogy az Army of Two élő partnerrel játszva villantja ki igazán a foga fehérjét, azért bízunk benne, hogy MI vezérelte társunk mókás beszólásai és élethű viselkedése a magánzók számára is feledhetetlenné teszi majd a programot.

Army of Two - 10. kp Army of Two - 11. kp

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)