Hirdetés

Army of Two: The 40th Day bejelentés

|

Eddig pletykaszinten emlegettük az EA Montreal új játékát, mától kezdve Army of Two: The 40th Day néven hivatkozunk rá.

Hirdetés

Valóságot nyertek az Army of Two folytatására vonatkozó szóbeszédek és találgatások, hivatalosan bejelentették az Army of Two: The 40th Day című második epizódot. Korábban beszédes nyitóképpel izgatták, nagy horderejű bejelentéssel izgatták a rajongókat, azonban határidő előtt megfejtették langyos marketingfogásukat. Megjelenésére valamikor télen számíthatunk PlayStation 3, Xbox 360 rendszereken és PlayStation Portable marokkonzolon. Az Electronic Arts montreali stúdiójában kopogtatják bitjeit és bájtjait, az előzetes ígéretek szerint innovatív kooperatív módozottal bocsájtják útjára végterméküket, melyben Salem és Rios éppen rossz időben tartózkodik rossz helyen.

armyoftwo2.jpg
 

Megmagyarázhatatlan katasztrófák következtében Kína legnagyobb metropolisza, Shanghaj a szó szerinti totális összeomlás szélére sodródik. Rendíthetetlen főhőseink a legnagyobb káosz közepette nekivágnak a romos városnak választ keresve a milliónyi titokra. Mint említettük kifejezetten kooperatív játékmenetre összpontosít az Army of Two: The 40th Day, ennek megfelelően olyan megoldásokkal fogunk találkozni végleges verziójában, melyek új nívót teremtenek a kooperatív alkotások kategóriájában, vagy ahogyan fogalmaztak a hivatalos közleményben, télen elérkezünk a következő evolúciós lépcsőfokhoz.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)