Hirdetés

Army of Two: The 40th Day képek

|

Az Electronic Arts által pátyolgatott Army of Two folytatása sajnos nem jelenik meg már az idén, de kárpótlásul akad néhány kép.

Hirdetés

Aki játszott az Army of Two című játékkal, az tudja, hogy bár az egyszemélyes kampány is elég jól sikerült, a legjobb része az egésznek a co-op rész. A két zsoldos közül nekünk szimpatikusabbal nyomulva, társunkat fedezve, vagy éppen előre rohanva, egy nagyszerű kis játékot ismertünk meg az Army of Two személyében.

Az EA persze már készíti is a folytatást, Army of Two: The 40th Day címen. A főszereplő a már ismert kér fenegyerek - Salem és Rios - a helyszín azonban ezúttal egy városra - Sanghaj - korlátozódik. Ennek ellenére a játék jóval többet nyújt majd, mint elődje. Az MI-t fejlesztették, a város szabadon bejárható, és még azt is eldönthetjük, jó fiúk, avagy inkább rossz fiúk leszünk. Az Army of Two: The 40th Day január 8-án érkezik Xbox 360-ra, PS3-ra, és PSP-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)