Hirdetés

Army of Two: The 40th Day - két új co-op pálya áprilisban

|

Áprilisban új DLC érkezik az Army of Two: The 40th Day-hez, mely két co-op pályát fog tartalmazni, és a Chapters of Deceit néven lesz megtalálható.

Hirdetés

Az Army of Two: The 40th Day legújabb letölthető kiegészítőjében a játékosok visszatérhetnek Shanghai-ba, ahol még több rombolás, pusztítás és ellenfél várja őket a két teljesen új, párban játszható pályán.

Az új fejezetekben a játékosok olyan információra bukkannak, ami a Jonah és a 40th Day Initiative hadseregének elpusztításához vezet. Az Army of Two: The 40th Day új DLC-je, a Chapters of Deceit április elsejétől lesz elérhető a PlayStation Network-ön $9.99 dollárért, Xbox 360-on pedig 800 MS Pontért. A játék egyébként január 15-én jelent meg, és az értékelések szerint picit jobb, mint az átlag.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)