Hirdetés

Army of Two: The Devil's Cartel - A közelharc praktikái

|

Az Electronic Arts és a Visceral Games legújabb látnivalójában azt tapasztalhatjuk meg, hogy milyen az Army of Two: The Devil's Cartel játékmenetében közelharcot vívni.

Hirdetés

Ugye nem felejtettétek el még a Dead Space 3 fejlesztőinek másik játékát? Az Army of Two: The Devil's Cartel nem hagyja magát csak úgy talonba rakni, de a frissen érkezett kedvcsináló nem nyújt éppen maradandó élményeket.

Kicsivel több, mint fél percnyi anyaggal kell beérnünk a Visceral Games legújabb előzetesében, amelyben a Meet The Carterl című videósorozat aktuális tagjához lehet szerencsénk. A "Close Combat" névre hallgató epizódban a közelharcot vehetjük alaposabban szemügyre, de alaposan helyben hagynának minket, ha kizárólag az alábbi videóra támaszkodnánk ismereteinkben, hiszen nyúlfarknyi részben, egyetlen jelenet erejéig láthatjuk a főszereplőt akció közben. Alpha összefut a La Guadaña kartell egyik tagjával és közel kerülve egymáshoz a fegyverek használhatatlannak bizonyultak, így jöhet a kézitusa.

Az Army of Two: The Devil's Cartel példányait 2013. március 28-án kereshetjük a boltok polcain, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)