Hirdetés

Army of Two: The Devil's Cartel bejelentve!

|

AZ EA hivatalosan is megerősítette, hogy jövő tavasszal debütál az Army of Two sorozat harmadik része, a The Devil's Cartel.

Hirdetés

Különös, hogy az Electronic Arts nem várt meg semmilyen nagyobb játékos rendezvényt, hogy bejelentse az Army of Two sorozat következő megnyilvánulását, ami ezúttal Mexikóban fog játszódni és a The Devil's Cartel alcímet kapta a keresztségben.

A játékot a Frostbite 2 motor hatja majd, a fejlesztést pedig a Dead Space sorozatot jegyző Visceral Games viszi véghez, akiknek hajlandóak vagyunk elhinni, hogy minőségi epizódot készítenek a szériához. Az Army of Two: The Devil's Cartel helyszíne Mexikó lesz, ahol a két főszereplő, Alpha és Bravo ezúttal egy drogháború kellős közepébe kerül és csak úgy tudnak kivergődni, ha kiürítenek pár tárat...

Az első információk alapján a játékban lesz online és osztott képernyős kooperatív mód is, ráadásul kedvünkre testreszabhatjuk karaktereinket és fejleszthetjük is őket. A tervezett megjelenés 2013 tavasza, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra. A hivatalos honlapot erre találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)