Hirdetés

Army of Two: The Devil's Cartel - robbanékony launch trailer

|

Félve kattintanánk rá mégegyszer a lejátszó gombra, mivel nem szeretnénk, ha az is felrobbanna. A trailerben látható robbanások számából ítélve pedig ez sem lehetetlen.

Hirdetés

Az akciójátékok szerves részét képezik a már-már aránytalanul gyakori robbanások, melyekből az Army of Two: The Devil's Cartelben sem lesz hiány.

Valószínűleg sokan láttátok már a videót, ami a Titanic Super 3D nevet viseli, és azt mutatja be, hogyha különböző rendezők nyúlnának bele a filmbe egyedi jellegzetességeikkel, hogyan is nézne ki a legendás alkotás. 0:57-nél kezdődik Michael Bay része, aki, mint tudjuk, szereti, ha törmelékek potyognak mindenhonnan. Lehet, hogy az alábbi launch trailerhez is volt valami köze? Ezt nem tudhatjuk. Az Army of Two: The Devil's Cartel megjelenése március 29-én esedékes, addig is próbáljátok ki a demót, vagy hallgassátok meg a trailer alatt is halható zene teljes változatát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)