Hirdetés

Arnold Schwarzenegger is bekerül a Predator: Hunting Groundsba

|

Dutch idősebb változatára is vadászhat majd a virtuális Predator.

Hirdetés

Kaci nem volt elájulva a Predator: Hunting Grounds minőségétől (tartott róla livestreamet is), amelyről nem csak írásban, de videótesztben is beszámolt. Az Ilfonic asszimmetrikus PvP játéka azonban biztosan megtalálja a maga dzsungelben kommandózós vagy éppen a fákról láthatatlanul leskelődős közönségét, a felhozatalt pedig hamarosan feldobja egy régi ismerős is. 

Hirdetés

Az Arnold Schwarzenegger által megformált Alan "Dutch" Schaefer őrnagy az 1987-ben megjelent Ragadozóban küzdött meg a híres vadásszal,  most pedig idősebb kiadásban bár, de visszatér a Predator: Hunting Groundsban.

Az új tartalom május 26-án érkezik meg a játékba ingyenes frissítésként és fizetős DLC-ként: előbbi különböző hangfelvételeket hoz magával, amelyekből kiderül, hogy mi történt a karakterrel az elmúlt évek során (maga Schwarzenegger mondta fel őket) és szintlépéskor tehetünk szert rájuk. Utóbbi magát a karaktert teszi játszhatóvá és korai hozzáférést biztosít a filmből ismert QR5 Hammerhead puskához és Dutch késéhez (ezeket júniusban mindenki meg fogja kapni ingyen). 

Az ütemterv szerint egyébként júniusban, júliusban és augusztusban is érkezni fog egy ingyenes frissítés, illetve egy fizetős DLC. Lehet, hogy be fog kerülni Danny Glover (Ragadozó 2.), Adrien Brody (Ragadozók) és Boyd Holbrook (Predator - A ragadozó) is? Netalántán a Predalien?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)