Hirdetés

Art of War a Medal of Honor és a Tony Hawk fejlesztőitől

|

Az Electronic Arts és az Activision Blizzard három kiugrott veteránja új formációba tömörülve kezdett játékfejlesztésbe.

Hirdetés

Jason Alejandre, Jeff Hua és Henry Ji összesen több, mint harminc év tapasztalattal rendelkezik, s egyebek mellett olyan játékokon dolgoztak, mint a Command & Conquer 3: Tiberium Wars, a Medal of Honor: Vanguard, a Tony Hawk sorozat és a sajnálatos módon eutanáziára ítéltetett Tiberium című C&C FPS. A trojka Los Angeles Tarzana körzetében rendezte be főhadiszállását, s újdonsült vállalkozásának a Game Mechanic Studios nevet adta. Első projektjük az eredeti ötleten alapuló Art of War, amiről mindösszesen két, majdnem ugyanolyan képet adtak ki mostanáig.

Art of War - 2. kép Art of War - 1. kép



Sem a célplatform(ok)ról, sem a játék stílusáról nem nyilatkoztak, így vettem magamnak a fáradtságot, s egyelőre az akciójáték bilétát akasztottam rá, ami a grafikát elnézve komolyabb izomerővel rendelkező platformra - tehát PC, PS3 és X360 - érkezik valamikor a jövőben.
Ezúton kívánunk nekik sok sikert, magunknak pedig igényes és szórakoztató játékokat!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)