Hirdetés

Artemis - a Csillagflotta hajóhíd szimulátor játék

|

Szoktátok nézni az Agymenőket? Sheldon nagy vágya, hogy egyszer egy igazi Csillagflotta hajóhíd szimulációban részt vehessen...

Hirdetés

Ahogy Sheldon, úgy ti is álmodoztatok már arról, milyen jó lenne egy igazi Csillagflotta hajót irányítani?



Most Thom Robertson, egy indie fejlesztő elkészítette a megfelelő játékot, amely címe Artemis: Spaceship Bridge Simulator. Az Artemis voltaképp egy co-op játék, ahol minden játékos egy-egy állomást kontrollál a hajóhídon hálózatba kötött számítógépek segítségével. Olyasmi, mint egy saját LAN-party, de persze totálisan más.
Az egyik PC a fő képernyő, míg a többi a Csillagflotta hídon megszokott többi állomás: kommunikáció, diagnosztika, taktikai és fegyverkontroll. Egy játékosnak kell Kirk/Picard/Kapitány szerepét betöltenie, míg a többiek "warpolnak a szektorban, megvédve az űrállomásokat az idegen hajóktól".
Nagyon tutinak hangzik a dolog, s a demóját le is lehet tölteni készítő honlapjáról, azaz innen.
Maga a játék 60 dollárba kerül és "teljes pénzvisszafizetési garanciát" foglal magában.
Mutatunk egy gameplay videót is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)