Hirdetés

Arthas kapuja előtt

|

A Wrath Gate ajtaja megnyílik és kisétál rajta a Halott Király. Minden lépte nyomán halottak bújnak elő a földből, és...

Hirdetés

Ki járt már közületek Arthas kapui előtt? Pontosítok: ki végezte már ki a The Wrath Gate kvesztet'? Egyesek talán már igen, de a többség valószínűleg még nem jutott el odáig, hogy saját szemével lássa, amint Arthas kisétál a Harag komor kapuján. Ender is így van ezzel, aki mazurral egyetemben a legnagyobb WoW-hajhász akit köreimből ismerek. Ő monda, hogy villámgyorsan töltsük föl a tv.gamestar.hu-ra ezt az elfogadható minőségben is kijött, a The Wrath Gate quest átvezető animációját, ami ékes példája a most bevezetett új fícsörnek, hogy a Wrath of the Lich King egyes küldetések előtt egy átvezető filmecskével „ajándékozza" meg  az egyszeri levelhuntert. Az átvezető csattanóját neveltetésünk nem engedi elmondani, csak figyelmeztet, hogy a videóban új információk, vagy akár végkifejlet is szerepelhet. Asszem' így szokták mondani.

 

arthas-gstv.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)