Hirdetés

Arthur and the Revenge of Maltazard - Debut trailer és screnshotok

|

Természetesen játék is készül Luc Besson filmjéhez, az Arthur and the Revenge of Maltazardhoz.

Hirdetés

Az itthon Artúr és a villangók néven futó egészestés animációs film anno meglehetősen elütött Luc Besson eddigi munkásságától, de ezt persze nem úgy kell érteni, hogy rossz lett volna. Arra, amire készült tökéletesen megfelelt: a családdal leülni egy könnyed délutáni mozizásra.

Az Arthur and the Minimoys mellé természetesen azonos néven játék is dukált, ami már korán sem volt annyira maradandó, mint a mozifilm, de ezt az évek keserű tapasztalatai után megszoktuk. Akinek tetszett az Artúr és a villangók, bizonyára örülnek neki, hogy angol címmel Arthur and the Revenge of Maltazard kódnév alatt már készül a folytatás, s természetesen hozzá a játék. Ám míg az elsÅ‘ rész inkább a platform stílust célozta meg, az Arthur and the Revenge of Maltazard addig egy 30 minijátékból álló, teljesen kooperatív játékmódra kitalált könnyed szórakozásnak ígérkezik. EzekbÅ‘l szemezgetünk most az Arthur and the Revenge of Maltazard trailerébÅ‘l, illetve a friss screenshotokból. Reméljük, nem kell majd csalódnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)