Hirdetés

Artifact - az e-sportolók hamarosan kipróbálhatják a Valve új játékát

|

A 2018-as megjelenés felé vezető úton haladva a Valve hamarosan megtartja az Artifact első alfatesztjeit, amiben e-sportolók is részt vesznek majd.

Hirdetés

Ha a Hearthstone sikerére szeretne reagálni, viszonylag nagy késében van a Dota-kártyajátékával a Valve. De a korábbi sikereiket (és a MOBA népszerűségét) látva nem kizárt, hogy még 2018-ban is komoly játékosbázist tudnak majd szerezni az Artifactnak. Az már biztos, hogy a játék köré valamilyen e-sportot is szeretnének felépíteni, ugyanis a profi játékosokat is bevonják a korai tesztekbe.

Hirdetés

Ezt egy nagy e-sport csapat, a Virtus Pro menedzsere mesélt nemrég egy interjúban, ahol szóba került, hogy ők is indítanak majd Artifact-csapatot. Egyelőre viszont elég nagy titoktartás övezi a kártyajátékot, így sok részletet nem árulhatott el róla. Annyit viszont mondott, hogy a Dota-spinoff már játszható a Valve főhadiszállásán, néhány, a World eSports Associationhöz köthető szakember már ki is próbálta és elmondásuk szerint izgalmasnak találták. Az interjú szerint Artifact hamarosan egy alfateszt keretein belül is játszható lesz, aminek az első résztvevői között ott lesznek a Virtus Pro Hearthstone-játékosai, így várhatóan más e-sportolók is.

Nektek tetszene, ha kifejezetten az e-sportra koncentrálva fejlesztenék az Artifactet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)