Hirdetés

Artifact - teljesen átdolgozzák a játékot

|

Egy darabig nem érkezik hozzá frissítés, a kezdeti bukás következtében jelentősen megváltoztatják.

Hirdetés

A gamer közösségnek volna pár ötlete arra, hogy mire fordíthatná a Valve azt a sok értékes energiát, amit az Artifact nevű kártyajátékába ölt és ölni fog, de egy esélyt még megérdemel a projekt.

Hirdetés

Egy a napokban közzétett posztban a fejlesztők elismerték, hogy az, amit korábban kitaláltak, nem fog működni. Azt írták, soha nem volt még olyan távol a valóságtól az elképzelésük arról, hogy játékuk fogadtatása milyen lesz, mint most. A bukást lehetőségként fogják fel, a megjelenés óta szerzett tapasztalataikra építve mélyre túrva alakítják át az Artifactot, és egy darabig nem frissítik, hogy megfelelően tudjanak a megújítására koncentrálni. Nem tudni, meddig tart majd a szünet, és mikor jelenik meg az Artifact 2.0, ahogy azt sem, hogy milyen változásokra számíthatunk.

Szerintetek mi kellene ahhoz, hogy sikeres legyen? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)