Hirdetés

Artifact - megjött az első rendes játékmenet videó

|

Hosszú hónapok teltek el az első infók bejelentése óta, de most már végre magunk is láthatjuk, hogy hogyan működik egy Artifact meccs.

Hirdetés

A Dota 2 alapján készülő Artifact egy nagyon érdekes kártyajátéknak ígérkezik. Legalábbis az első infók, és kamerás felvételek alapján ezt éreztük. Szerencsére már egy rendes, teljes hosszúságú meccset is láthatunk.

Hirdetés

Az alapok ugyanazok, mint bármelyik kártyajátékban: választasz kettőt vagy hármat a kedvenc színeidből, összeraksz velük egy paklit, aztán kiállsz valaki más ellen. A célod itt az, hogy a terepasztal 3 ösvényén keresztül letarold az ellenség legalább 2 tornyát.

A játék teljes verziója november 24-én jelenik meg PC-re, a béta pedig valamikor októberben kezdődik. Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)