Hirdetés

Artifact - 6 percnyi játékmenet érkezett a készülő Dota kártyajátékból

|

Még mindig kevés a videós anyag a Valve kártyás csodájáról, de hála néhány újságíró kamerájának, azért kezdenek felbukkanni izgalmas felvételek.

Hirdetés

Néhány hete megtudhattuk végre az alapvető infókat az Artifactról. A Valve következő kompetitív dobása sok tekintetben lesz más, mint a Hearthstone, és a felbukkant videókban is jól látható.

Hirdetés

Ezúttal egy hosszabb, picit több mint 6 perces videót kaptunk a GameSpot jóvoltából. Azt mondjuk még mindig nem értjük, hogy az egyébként már zárt béta fázis körül sündörgő játékból miért nincs még mindig egy teljes, rendesen rögzített meccsfelvétel. Addig is, amíg a Valve végre kielégíti a kártyalapokkal felnőtt, követelőző tömeg (értsd: én) igényeit, addig be kell érnünk ezzel:

Az Artifact a fejlesztők elmondása szerint idén év végén fog megjelenni. Addig még vár ránk egy hosszas béta, amit már most is játszik néhány kiválasztott szerencsés. Reméljük, hogy hamarosan elindul a meghívásos rendszer is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)