Hirdetés

Novemberben jelenik meg a Valve új játéka, szeptemberben már játszhatják a kiválasztottak

|

Egy hónap múlva mutatják meg a nagyközönségnek az Artifactet, néhány hónap már játszhatunk is.

Hirdetés

Pontosan 7 évvel azután, hogy a Valve bejelentette, mikor mutatják meg rajongóknak a Dota 2-t, most a Dota 2 alapján készülő kártyajáték, az Artifact debütálásáról árultak el részleteket.

Hirdetés

A kiadó elárulta, hogy az első nyilvános próbaalkalmat a PAX Westen tartják majd augusztus 31 - szeptember 3 között, ahol a játékosok nemcsak kipróbálhatják a gyűjtögetős kártyajátékot, hanem nyerhetnek pár menő relikviát, vagy akár magát a játékot is. Bevallom őszintén, hogy kicsit szomorú vagyok, mert a jelek szerint az egy héttel korábbi gamescomon még nem lesz ott az Artifact. Ez viszont felveti a kérdést: miért jön a Valve a gamescomra?

Maga a játék egyébként november 28-án jelenik meg PC-re, ahol 20 dollárért tudjuk beszerezni, Androidon és iOS-en pedig valamikor 2019-ben kezdhetünk el játszani. Az Artifact 20 dolláros árcímkével érkezik, a lapokat pedig elvileg tudjuk majd adni-venni a piacon. Ez utóbbinak mondjuk nem mindenki örül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)