Hirdetés

Artifact - a Valve visszavásárolja a nerfelt kártyákat

|

Néhány kártya túl erősnek bizonyult, ezeket is megnyirbálták az új frissítéssel.

Hirdetés

Megérkezett az Artifact legújabb frissítése, ami nemcsak néhány új funkciót vezet be, hanem gyengíti a legerősebb, és emiatt legértékesebb kártyákat is.

Hirdetés

Bár korábban azon az állásponton voltak, hogy nem nagyon fognak hozzányúlni a kártyákhoz, most mégis belenyúltak az egyensúlyba.

Arra jutottunk, hogy a balance megtartása sokkal több pozitívummal jár egy digitális kártyajáték esetében. Ez a módszer sokkal közelebb áll ahhoz, ahogy egyébként is foglalkozunk a játékainkkal. Az a célunk, hogy a lehető legizgalmasabb játékélményt kapják a rajongók.

Összesen 8 kártyát változtattak meg, köztük a játék legértékesebb lapját, ami 30 dollárért is ment a piacon egy ideig, most 7 dollár körül tanyázik. A nerf után nyilván beesik a kártyák ára, de a Valve visszavásárolja őket a legmagasabb összegért, amennyiért a bejelentés előtti 24 órában mentek.

A változtatások mellet (a teljes listát itt találjátok) bevezették a fiókok szintezését (amivel különböző dolgokat, portrékat és eseménybelépőket oldhatunk fel) illetve a skill ratinget is, ami segít majd abban, hogy megfelelő ellenfelet kapjunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)