Hirdetés

Artifact - még meg sem jelent a játék, máris megvan az első bajnok

|

A Valve november végén debütáló játékából a hétvégén rendezték az első pénzdíjas versenyt.

Hirdetés

Ahogy anno a Dota 2-t is egy meghívásos versennyel mutatta be a Valve a nagyközönségnek, úgy az ebből készülő kártyajáték, az Artifact is rögtön egy tornával mutatkozott be.

Hirdetés

A meghívottak közt bőven akadtak profi Hearthstone játékosok, akik már jó ideje nyúzzák a bétát, és akiknek a tapasztalatai alapján finomhangolják a lapokat és a mechanikákat. A versenyt rögtön egy szabálymagyarázóval indították, így ha valakinek még nem tiszták a lehetőségek, most megtanulhatja az alapokat:

A Team Liquid Dota 2 csapatának csapatkapitánya, Kuroky is indult a versenyen, de a kiesés után úgy döntött, marad inkább Dotánál. Mondjuk amikor kiírta, hogy visszavonul, pár emberben megállt az ütő.

A bajnokságot a Steam.TV-n közvetítették, de a meccsek Twitchen és YouTube-on is elérhetőek. A teljes gyűjteményért kattintsatok ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)