Hirdetés

A Valve még nem akarja elengedni az Artifactot

|

Állítólag házon belül a fejlesztők már második részként hivatkoznak a kártyajáték új verziójára.

Hirdetés

A Dota 2 a mai napig az egyik legnépszerűbb játék a Steamen, ám a játékon alapuló kártyás móka, az Artifact még csak megközelíteni sem igazán tudta a MOBA népszerűségét. Még a Valve vezetője, Gabe Newell is elismerte a bukást, azonban a jelek szerint nem fog eltűnni a süllyesztőben.

Hirdetés

A stúdió feje az Edge Magazine-nak árulta el, hogy eléggé meglepődtek az Artifact bukásán, mivel azt gondolták, hogy egy elég erős produktumot sikerült letenniük az asztalra. A beszélgetésből kiderült, hogy a játékon dolgozó brigád nem adja fel és újból megpróbálkozik a dologgal, ráadásul Newell szerint is szükség van egy nagyobb rebootra.

A lap beszámolója szerint akkora méretű projektről van szó, hogy a Valve fejlesztői házon belül szimplán Artifact 2-nek nevezik azt. Persze valószínűleg nem egy igazi folytatás lesz, hanem inkább egy olyan megújulás, mint amilyenen a hányatott sorsú No Man's Sky is átesett korábban. A Hello Games sikeresen helyrerakta a játékát, remélhetőleg a Valve-nek is sikerülni fog ez a manőver.

Ti adnátok még egy esélyt a játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)