Hirdetés

Egyjátékos kampányt kap az Artifact

|

Akik a játék háttérben megbújó történetére kíváncsiak, azok most örülhetnek, mert ez az újítás kifejezetten a sztorit helyezi előtérbe - és gyakorlásnak sem lesz rossz.

Hirdetés

Nemrégiben a Valve bejelentette, hogy a bukás peremén lavírozó kártyás játékát, az Artifactot új alapokra helyezi, ezzel pedig útjára indul az Artifact 2.0. Úgy tűnik, hogy ennek kapcsán megszívlelték a rajongók tanácsait is, akik régóta egyjátékos módért esedeztek; most bejelentették, hogy egy kampányra is számíthatunk a jövőben. 

Hirdetés

Ezzel persze nem találták föl a spanyolviaszt, hiszen a legnagyobb konkurens, a Hearthstone estében a kezdetektől teljesíthettünk single-player kihívásokat a Warcraft univerzum hőseivel középpontban. Akik tehát mindig is vágytak arra, hogy a Dota szereplői végre kis történeteket is kapjanak, azoknak egy kellemes újdonság érkezik az Artifactba.

"Megdupláztuk azokat az erőfeszítéseinket, melyeket egy egyjátékos kampány összeállításába fektetünk, ami így egyszerre tanítja majd az újonc játékosokat, és folytatja a sztorit, mely a Call To Armsszal vette kezdetét."

- nyilatkozták. Egyelőre nem árultak el többet arról, hogy pontosan hogyan néz majd ki ez a mód, de valószínű, hogy ezek azok az újítások, amikkel talán vissza lehet kormányozni a játékot a teljes csőd széléről. Mi kíváncsian várjuk, hogy milyen sztorikat sikerül így bemutatni a Dota univerzumból, mely a felszín alatt tele van remek történetekkel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)