Hirdetés

Így fogja átdolgozni az Artifactot a Valve

|

Egy rövid blogposzt adott tájékoztatást a bedőlt kártyajáték sorsáról.

Hirdetés

Amikor 2018-ban megjelent az Artifact, először rengetegen rápörögtek a taktikai mélysége miatt, aztán sokan ott is hagyták. Egyszerűen nem nyerte meg a kritikus tömeget, így lassan feledésbe merült. A Valve bejelentette, hogy még mindig dolgoznak a játékon, tegnap este pedig egy rövid posztban azt is elmondták, hogy mit terveznek.

Hirdetés

Az első és talán legfontosabb, hogy az Artifact 2.0-ban nem fognak árulni kártyákat. A hivatalos poszt szerint lesznek ugyan mikrotranzakciók, de egyelőre nem tudjuk, milyen formában:

"Az új verzióban a kártyákat játék közben lehet majd feloldani. Vannak ötleteink arra, hogy miket lehetne árusítani, de azok egyike sem kártya vagy kártyacsomag."

Ezzel mindjárt meg is oldották a játékosok egyik korábbi nagy problémáját. A másik nagy változtatás valószínűleg az Artifact meccsek tempóját hivatott felpörgetni. A poszt szerint a jövőben egyszerre láthatjuk és kezelhetjük majd mindhárom ösvényt. A kártyák hatásainak többsége továbbra is csak az adott ösvényre lesz érvényes, de így a fejlesztők szerint elkerülhetik azt, hogy a játékosok kirekesszék egymást az asztal egy-egy részéről.

Az Artifact 2.0 a béta alatt egy saját klienst kap, így az az eredeti verziótól külön fut majd. Feltételezzük, hogy ez a béta után változni fog, de egyelőre nem kaptunk több infót az átállásról. A srácok egyelőre a belsős tesztelésnél tartanak, és amint biztosnak érzik a jelenlegi verziót, elindítják majd a zárt bétatesztet. Erre azokat fogják meghívni, akik március 30. előtt már megvették a játékot; a többiek kénytelenek lesznek várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)