Hirdetés

Arx Fatalis - új patch és megkapható forráskód

|

Sok éve nagyon jó kis játék volt az Arx Fatalis.

Hirdetés

Úgy látszik mára is maradt az RPG-nek elég rajongója ahhoz, hogy változatlanul foglalkozzanak vele.

Először is új, 1.21-es patchet jelentetett meg hozzá az Arkane Studios. A foltozás stabilitási gondokat old meg Windows Vista és Windows 7 alatt, NVIDIA chipes videóbelassulásokat szüntet meg és rengeteg olyasmit is javít, amire egy játéknak 2011-ben szüksége lehet.

Ami még ennél is fontosabb, hogy az Arkane Studios felkínálja az Arx Fatalis forráskódját a GNU General Public License (GPL) alatt - egyetlen feltétel ehhez az, hogy a vevőnek rendelkeznie kell a játék hivatalos kópiájával (mivel a Steamen jelenleg is árulják az Arx Fatalist kemény 5 euróért, így ez nagy gondot nem okozhat). Az új patch és a forráskód is az Arkane Studios honlapján tölthető le.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)