Hirdetés

Egy indie csapat dolgozik a Titanfall kihívóján

|

Az Ascend még a fejlesztés nagyon korai fázisában jár, de már most is vannak benne izgalmas ötletek.

Hirdetés

A Titanfall nem forradalmasította ugyan a játékipart, ahhoz azért elég jól fogyott, hogy elkészülhessen a folytatás, a Respawnos srácok pedig remélhetőleg tanultak a hibáikból, és ki tudják javítani azokat az apróságokat, amik az első részben sokak szemét szúrták.

De nem ők az egyetlenek, akiket mozgat ez a koncepció, a Gamers Frontier csapata ugyanis szintén egy elég hasonló játékon dolgozik, amely Ascend címmel kerülhet a játékosokhoz valamikor 2018-ban. A játék még nagyon korai szakaszban van, így elég sok a placeholder animáció és egyéb asset. A fejlesztők komoly hangsúlyt fektettek a parkouros részekre, ahol akár Pókember módjára is lengedezhetünk.

A játék egyébként már a Steam Greenlight programjába is bekerült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)