Hirdetés

Ashen Empires - Hamarosan tölthető kiegészítője

|

Ingyenes küldetésszerkesztő alkalmazással bővül az Ashen Empires masszívan multuiplayer online szerepjáték világa.

Hirdetés

Hamarosan küldetésszerkesztő bővítménynek örülhetnek az Ashen Empires játékosok, a Dungeons of Dransik névre hallgató expanzió tartalmai között megbújó ingyenes program közbenjárásával bárki elkészítheti álmai hadjáratát és megoszthatja társaival. A könnyen kezelhető és elsajátítható Ashen Empires Content Creator alkalmazás segítségével programozói ismeretek nélkül szerkeszthetünk küldetéseket, a rendelkezésünkre álló, felhasználható elemek mellett plusz tartalmakat vásárolhatunk, ezzel színesítve végleges munkánkat. Végeredményül a fejlesztők munkáját meghazudtoló, saját készítésű „mini-kiegészítőkkel" járulhatunk hozzá az ingyenesen letölthető MMORPG univerzum bővüléséhez. Elkészült pályáinkat, küldetéseinket meghatározott összeg ellenében tölthetjük fel az Iron Will Games szerveire. További Ashen Empires információkat a játék hivatalos oldalán találhattok.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)