Hirdetés

Újabb platformokra jön az Ashen

|

A PC-seknek nem kell majd az Epic Games Store-hoz nyúlniuk, a konzollal rendelkezők közül pedig már nem csak a One-osok kiváltsága lesz, hogy játszhatnak a soulslike játékkal.

Hirdetés

Egész jól sikerült az A44 és az Annapurna tavaly decemberben megjelent akció-szerepjátéka, az Ashen, mely kölcsönöz elemeket a Dark Souls sorozattól, mégis eléggé egyedi ahhoz, hogy ne csak egy olcsó klón legyen. És még jól is néz ki.

Hirdetés

Aki még azért nem próbálta, mert fél, hogy kiütései lesznek az Epic Games Store használatától, vagy nem rendelkezik Xbox One-nal, várja meg türelemmel december 9-ét, amikor a játék PlayStation 4-re, Switchre, valamint Steamre is megjelenik. Arról nem esett szó, hogy bármilyen extrákra vagy változtatásokra számíthatunk-e az új kiadásoktól.

Próbáltátok már?

Címkék: #ashen
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)