Hirdetés

Ez a 74 éves nagypapa 17 éve játszik az MMO-val, amit most végleg leállítanak

|

Több mint 80 karaktert indított az évek során, de mivel a kiadó nem üzemelteti tovább a szervereket, most kénytelen új játék után nézni.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról a szomorú hírről, hogy míg a Dungeons and Dragons Online és a Lord of the Rings Online egy új kiadó égisze alatt üzemelnek tovább, a Turbine harmadik MMO-ja, az Asheron's Call szervereit január végén leállítják.

Ennek oka, hogy már csak viszonylag kevesen játszanak vele, azonban vannak köztük olyan lelkes rajongók is, mint ez a 74 éves nagypapa, aki még a játék megjelenésekor, 1999-ben indította az első karakterét, ami a mai napig megvan. Saját elmondása szerint több mint 80 karaktere van, van amelyiknél több mint három hónap in-game töltött időt mutat a számláló.

Az unokák most szeretnének egy új játékot találni  a nagyapjuknak, ami nem lesz könnyű dolog, hiszen a papa szerint manapság "minden játék szarul néz ki ehhez képest". A videó alá még David Bowman, a Turbine egykori kreatív igazgatója is kommentelt, aki elmondta, hogy nagyon szerettek a játékon dolgozni, imádtak együtt játszani a rajongókkal, és az ilyen esetek éreztetik velük, hogy valóban számított a munkájuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)