Hirdetés

Assassin Avatás - íme a hivatalos videó

|

Kiváló barátaink, a PlayON munkatársai a világon egyedülálló rendezvénnyel vezették be az Assassin's Creed: Revelationst Magyarországon.

Hirdetés

Kimondottan magyar játékosok számára készültek azok az egyedi  Assassin's Creed gyűrűk, amelyekről mi is beszámoltunk egy régebbi cikkünkben.

Ezeket a gyűrűket (az Assassin's Creed: Revelations megjelenése kapcsán) egy beavatási szertartás keretében lehetett átvenni. A szertartás a napokban sikeresen le is zajlott a budai Várban, amely méltó helyszíne volt egy ilyen rendezvénynek. Volt itt harci bemutató, korabeli páncélok, friss szendvicsek, gyönyörű lányok, jó nagy tömeg és rengeteg élmény mindenkinek (Duncan is beöltözött Ezionak például). Emlékezetes rendezvény volt, készült róla hivatalos video is - azoknak, akik ott voltak, van mit megőrizniük (a Gyűrű mellett), akik pedig nem, azoknak legalább legyen elképzelésük arról, milyen jó is volt az Avatás:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)