Hirdetés

Elvileg hamarosan ingyen szerezhetitek meg az egyik legjobb Assassin's Creed epizódot

|

Most még csak egy kiszivárgott kép utal erre, de jó eséllyel hamarosan befuthat a hivatalos bejelentés is.

Hirdetés

Legyenek bármennyire is jók az új epizódok, sok veterán játékos szerint még mindig az Assassin's Creed II az aszaszinok rendjét a középpontba állító széria csúcspontja. Nos, ha esetleg nektek anno kimaradt ez a remek akció-kalandjáték, vagy netán újra elővennétek, akkor van számotokra egy remek hírünk. 

Hirdetés

Mydealz információi szerint ugyanis Ezio Auditore da Firenze első kalandja, az Assassin's Creed II egészen pontosan április 14-én ingyenesen beszerezhetővé válik a Uplayen keresztül - magyarul PC-n. Természetesen miután bezsákoltátok a játékot, örökre megtarthatjátok azt. 

Valószínűleg hamarosan hivatalosan is bejelenti a dolgot a Ubisoft, természetesen egyből beszámolunk majd róla, amint ez megtörténik. Ti le fogtok csapni az ingyenes Assassin's Creed II-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)