Hirdetés

Assassin’s Creed - most te is segíthetsz a Ubisoftnak a fejlesztésben

|

Mint azt már tudjuk, idén nem lesz folytatása a Ubisoft legsikeresebb franchise-ának, de jövőre visszatér. A fejlesztés így nem áll le, sőt, még a játékos közösség visszajelzéseit is minden eddiginél komolyabban figyelembe veszik.

Hirdetés

Ahhoz, hogy a megkopott Assassin's Creed sorozat újra igazán sikeres legyen, és elkezdjen megint felfelé ívelni, a Ubisoftnak muszáj meghallgatnia a rajongókat. Grace Orlady, az Ubisoft community managere az Assassin's Creed Reddit-oldalán kérte ki a játékosok véleményét.

A fókuszban az utóbbi négy nagy cím, a Black Flag, a Rogue, a Unity és a Syndicate működése áll, egész pontosan a küldetések, a jutalmak és az in-game fejlesztések. A Ubisoft célja, hogy a közelmúlt AC-epizódjainak lehető legtöbb jó tulajdonságát ötvözhesse az új részben (ami a pletykák szerint akár Egyiptomban is játszódhat).

Ti is könnyen részt vehettek a tanácsadásban, mindössze egy Reddit-regisztráció szükséges hozzá, aztán látogassatok el ide.

A - Reddit-trollokat ismerve - kockázatos közvéleménykutatás eddig egész jól működik, több jól kifejtett, konstruktív hozzászólást is olvashatunk egyébként.

Mit gondoltok, mivel lehetne feldobni a széria következő epizódját, illetve mit emelnétek át a korábbi játékokból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)