Hirdetés

Csak jövőre folytatódik az Assassin's Creed, de alighanem az ókori Görögországba megyünk

|

A korábbi pletykát most újabb forrás erősítette meg.

Hirdetés

A Ubisoft nagyon jól tette, hogy annyi időt adott az Assassin's Creed: Origins fejlesztőinek, amennyi kellett. Mivel megtérült a döntés, valószínűleg idén még nem kapjuk meg a folytatást - egyébként is nagyon sűrű lesz a szezon.

Hirdetés

Viszont 2019-ben jön, és ahogy azt már pár hónapja hallottuk,  az ókori Görögországba megyünk tovább. Ezt most az Unseen64-et is készítő Liam Robertson árulta el belsős, Ubisoft-közeli forrásokra hivatkozva. Nem tudni, pontosan melyik korszakot dolgozza fel, és hogy újra Bayekkel játszhatunk-e. Elvileg 2017 óta dolgoznak rajta, amiből feltételezhetjük, hogy a harcrendszer és az alapok csak minimálisan változhatnak. 

Mit szóltok a helyszínválasztáshoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)