Hirdetés

Kínába visz minket a következő Assassin's Creed?

|

A napokban felbukkant pletykák szerint Egyiptom után a Távol-Kelet lesz az új AC helyszíne.

Hirdetés

Általában a Kotaku szivárogtat idő előtt információkat a következő Assassin's Creed játékról, és eddig amit mondtak, valódinak bizonyult. Most egy másik oldalon jelent meg pár érdekesség.

Hirdetés

A PlayStation Universe azt állítja, egy, egykor a játék animációin dolgozó Technicolornál tevékenykedő illető elárulta, hogy a következő Assassin's Creed játék alcíme Dynasty lesz. Ez egyértelműen a kínai dinasztiákra utalhat, viszont érdemes figyelembe venni, hogy általában nem az alcím, hanem a munkacím szokott kikerülni, az pedig bármi lehet (a Syndicate esetében például Victory volt, az Originsnél meg Empire). Ezt egyébként a PSU is megjegyezte.

Nem szabad most még nagyon beleélni magunkat ebbe. Korábban azt hallottuk, hogy Egyiptom után Görögország lehet a következő, ami most, a kvázi reboot után sokkal jobban illeszkedne. Emellett a Ubisoft várhatóan kihagy egy évet, hiszen az Origins a megnövelt fejlesztési idő miatt lehetett olyan, amilyen, és miután látták, hogy a több idő jobb terméket eredményez, elhalasztották a Far Cry 5-öt és a The Crew 2-t is.

A nyitókép az Assassin's Creed Chronicles: Chinához készült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)