Hirdetés

Assassin's Creed Dynasty - rengeteg infó szivárgott ki a következő részről (frissítve)

|

Temérdek részlet bukkant fel a következő Assassin's Creed résszel kapcsolatban, amely a korábbi spekulációkkal ellentétben mégsem Kínában játszódhat.

Hirdetés

Frissítés: a bennünk élő rajongó bármennyire is szerette volna, ha a szivárgás igaznak bizonyul, úgy tűnik, hogy a bolondját járatták velünk. A képet egy játékdizájner hallgató készítette, amit aztán megtámogattak pár érdekes információval. Ha másra nem is, arra jó volt ez "szivárgás", hogy feldobjon néhány olyan ötletet, amire azonnal ugranának a rajongók. Reméljük a Ubisoftnál megfontolnak néhányat közülük.

Eredetileg írtuk: Mivel az Assassin's Creed: Origins sikeréből okulva a Ubisoft már hosszabb időt szán a fejlesztésre és sokáig kívánja támogatni a már meglévő epizódot, így idén minden valószínűség szerint nem fog új epizóddal bővül a franchise, csupán a Rogue Remastered változatát kaptuk meg. Persze a háttérben már készül a folytatás, amelyről legutóbb még azt pletykálták, hogy Kínába visz minket. 

Hirdetés

A 4chanra felkerült részletek azonban nem erről tanúskodnak. Nyilván nem érdemes mindent elhinni, amit felpakolnak a fórumra, mindazonáltal az alábbi kiszivárgott információk alátámasztják a Kotaku korábbi értesüléseit, miszerint Egyiptom után Görögország lehet a következő helyszín. Ezek alapján a következő játék címe Assassin's Creed Dynasty lesz és a Flavius-dinasztia felemelkedésének idejében játszódik olyan helyszíneken, mint Achaea, Macedónia, Trákia, Rodosz és az Égei-tenger, de Kis-Ázsiában nem. Felkerült egy fotó is, ami állítólag Athén egy korai buildjéből származik: 

A nagyobb városok is helyet kapnak a kampányban, mint például Spárta, a már említett Athén, Korinthosz, Delphi, Thessaloniki és Philippi. Az Assassin's Creed Dynasty térképének mérete nagyjából akkora lesz, mint az Originsé, csak vízzel, amely magával hozza a hajózást is (ez körülbelül 30%-át teheti ki a játéknak). A főhős spártai lesz, választhatunk egyaránt férfit és nőt is, de a döntésünk alapján lesznek változások a történetben, a célszemélyekben, a képességekben és az eddigieknél is változatosabb testreszabásban is (Bayek és Aya nem lesznek játszhatóak, de fontos szerepük lesz a sztoriban). Nagyobb hangsúly lesz a jelenkori szálon, mint korábban, a karakterek történetszálai egymásba fonódnak, ellenben a döntések nem befolyásolják a jelen kor eseményeit. 

Természetesen a templomosok sem hiányozhatnak a képből, ők olyan családok, akik a városokat és a három provinciát irányítják római pártfogoltakként, ők felügyelik az új császár propagandáját is. Rajtuk kívül visszatér a "közösségi lopakodás" is, ami valószínűleg a tömegben való elrejtőzést takarja. 

A felkerült részletek alapján a Assassin's Creed Dynasty 2019 első vagy második negyedévében érkezhet, ugyanis - most kapaszkodjatok meg - a Ubisoft a 2018 ünnepi időszakban az új Splinter Cellre szeretne koncentrálni. A Dynasty mellesleg olyan DLC-ket kaphat a későbbiek folyamán, mint Kréta vagy Júdea, a soron következő nagy cím pedig Rómát vagy Japánt ölelheti fel. Ha mindennek csak a fele igaz is, akkor is nagyon izgatottak vagyunk miatta. És ti? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)