Hirdetés

Kiszivárgott az Assassin's Creed Empire megjelenési dátuma?

|

Ismét egy viszonteladó nyomta meg túl korán a gombot. Úgy tűnik, hogy nem kell 2018-ig várnunk a következő Assassin's Creedre.

Hirdetés

Miután egymást érték az Assassin's Creed epizódok, a Ubisoft is belátta, hogy a fejlesztőknek több időre van szüksége ahhoz, hogy érdemi újításokkal dobják fel a franchise-t, ezért 2016-ban új AC nélkül maradtunk, sőt, felmerült egy olyan pletyka is, hogy még egy évet kapnak a stúdiók arra, hogy tökéletesre kalapálják a játékot.

Ez az elmélet most megdőlni látszik, egy svájci viszonteladó, a World of Games weboldalán ugyanis megjelent az Assassin's Creed Empire Xbox One-os változata. Konkrét dátum egyelőre nincs, sőt, simán elképzelhető, hogy az október is csak placeholder (főleg, hogy azóta 2017 Q4-re módosították), de nyilvánvaló, hogy nem a kisujjukból szopták a megjelenést, hanem már készülnek a rajtra.  

Már csak az a kérdés, hogy ha valóban októberben akarják piacra dobni a minden bizonnyal Egyiptomban játszódó epizódot, akkor a bejelentéssel megvárják-e az E3-at, vagy már a tavasszal ledobják az atombombát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)