Hirdetés

Jövőre jön az Assassin's Creed III Remastered és Liberation Remastered

|

Része lesz a Liberation Remastered is, az AC Odyssey Season Pass vásárlói ingyen megkapják.

Hirdetés

Ma jelentette be a Ubisoft, hogyan tervezi bővíteni az Assassin's Creed Odysseyt a megjelenés után. Lesz extra tartalom bőséggel, ahogy arról itt olvashattok.

Hirdetés

Egyúttal azt is megtudtuk, hogy 2019 márciusában megjelenik az Assassin's Creed III Remastered PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint vele együtt jön a Liberation Remastered is, mely jobb lesz, mint a korábbi Liberation HD. Mindkét cím 4K és HDR támogatást kap, illetve nagyobb felbontású textúrákat, új grafikus motort, és továbbfejlesztett játékmechanikákat. Az Odyssey Season Pass vásárlói megkapják, különállóan valamikor később lesz elérhető. Az AC III Remastered artalmaz minden DLC-t, így a Benedict Arnold küldetéseket, a Hidden Secrets csomagokat és a Tyranny of King George-ot.

Mit szóltok hozzá? Újra nekiálltok valamelyiknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)