Hirdetés

Bizonyítékot találtak arra, hogy a következő Assassin's Creed Japánban játszódik?

|

A harmadik epizód intrójában bukkantak rá egy nyomra.

Hirdetés

Az Assassin's Creed játékok rajongóit most épp egy olyan kép tartja izgalomban, amelyet az Assassin's Creed III bevezető videójából mentettek el. A Redditre felkerült screenshoton egymás mellett látható Hórusz szeme, a görög ABC utolsó betűje, vagyis az omega, illetve egy japán kapuszimbólum. Egyesek ebből azonnal arra következtettek, hogy az Odyssey után érkező új AC a Távol-Kelet felé veszi az irányt. 

Hirdetés

Tény, hogy a három ábra közül az első kettő valóban egyiptomi és ógörög jelzés, amelyek tökéletesen passzolnak az Originshez és az Odyssey-hez. Azt is tudjuk, hogy bár az AC játékok általában évente érkeznek, azért az elkészítésük ennél jóval több időt ölel fel. Általában három, de mostanában már inkább négy év a teljes fejlesztési idő, ezt pedig úgy tudják összehozni, hogy a Ubisoft különböző csapatai párhuzamosan dolgoznak a címeken. A japán aszaszinok közül egyébként Hattori Hanzō volt az egyik leghíresebb, ő eddig csak az Assassin's Creed: Memories mobilos kártyajátékban bukkant fel. Kétségtelenül remek lenne egy nagy AC játékban is találkozni a legendás kardforgatóval. 

Persze mindezt korántsem szabad tényként kezelni. Hórusz szeme és az omega betű már az első Assassin's Creed játék végén is feltűnt, mikor Desmond Miles megkapta az Eagle Vision képességet és feltárultak előtte az Abstergo laborjának falára festett szimbólumok (ezeket az Animus projekt előző alanya, Subject 16 festette fel saját vérével - ő ugyebár megzavarodott az Animus töltött hosszú idő hatására). Azt sem szabad elfelejteni, hogy az eddigi feltételezett (egyébként hivatalosan sosem megerősített) tervek arról szóltak, hogy az új Assassin's Creed trilógia az ókori Egyiptom és Hellász után Rómába látogat. 

Ha a Ubisoft nem változtat az AC játékok megjelenési ciklusán, akkor legkésőbb jövőre minden kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)