Hirdetés

Nintendo Switchre jöhetnek korábbi Assassin's Creed játékok

|

Elvileg jövőre egy új gyűjtemény kerül forgalomba, mely a Nintendo platformjára is elérhető lesz.

Hirdetés

Jelenleg egyféleképp lehet Assassin's Creed-ezni Switchen: Japánban, felhőtechnológia segítségével.

Hirdetés

Egyelőre az oldalnézetes Chronicles játékok sem jelentek meg a platformra, pedig tökéletesen illenének rá. A német Media Markt honlapján felbukkant egy Assassin's Creed Compilation nevű gyűjtemény, mely március 29-étől lesz megvásárolható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Switchre. Nyilván az utolsó a legizgalmasabb, mivel a legjobb AC játékokat már játszhatjuk a Sony és a Microsoft gépein. A csomag tartalmáról semmit nem tudni egyelőre, viszont 39,99 euróra árazták be. Ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, az Ezio Collectiont és a szintén márciusra ígért Assassin's Creed III Remasteredöt csomagolják majd egybe. Talán még a Rogue remastere is beférhet melléjük.

Elnézve a Nintendo és a Ubisoft között kialakult jó viszonyt, nem elképzelhetetlen, hogy a kiadó még több játékát Switchre költözteti. Korábban az Assassin's Creed III és a Black Flag is megjelentek Wii U-ra, de ott nem futottak be nagy sikert. Hátha majd most, a lényegesen nagyobb felhasználói bázissal rendelkező Switchen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)