Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - így szerezhetsz lángoló, pokolbéli paripát

|

Ha elég kitartó vagy, akkor egy igazán különleges hátassal jutalmaz meg a játék.

Hirdetés

Pénteken hivatalosan is megjelent az Assassin's Creed Odyssey, így természetesen már rengeteg olyan útmutató található az interneten, ami segít felfedni a játék legrejtettebb titkait is. A lovakhoz kapcsolódó guide-ok nagy részéből viszont hiányzik az Abraxas nevezetű ló skin, ezért úgy gondoltam, inkább megosztom veletek a lángoló lovacska megkaparintásának módját. 

Hirdetés

Abraxas egyébként nagyon hasonlít az Assassin's Creed Origins lángoló, csontvázfejű lovához, az igazi különbséget mindössze az jelenti, hogy ennek a hátasnak nincs egy parázsló felirat az oldalán. De térjünk is rá a lényegre: az Abraxas skin megszerzéséhez a mercenary ranglista legfelső fokára kell kerülnünk. Ezt végtelenül egyszerű módon tudjuk elérni, mindössze meg kell szépen sorban ölni a nálunk magasabb rangon tanyázó haramiákat. Nekem meglehetősen látványosan jött ki a végjáték, utolsó ellenfelem ugyanis épp az aréna bajnoka volt, így egy nagyszabású párviadalban számolhattam le vele. Azóta ezzel a pokolból elszökött kedveskével járom a hellén vidéket: 

Nektek is bejön az Abraxas skin, vagy ti inkább maradtok a hagyományos lovaknál? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)